Hogy van most a magánszemélyek által méhtelepre vitt vas átvétele? Azt hallottam változott az ügy
Elkèpsztő,leadtam vasat kaptam érte 3000 forintot és minden kellett.
Legyen nálad személyi, lakcím meg adókàrtya
De hát az Eddig is kellett.
Én olyasmit hallottam hogy magánszemély én már le se adhat akkor Ez tévedés?
Április óta jelentős változások lettek; a MOL 2023. július 1-től elnyerte a hulladék koncessziót, mohu néven.
A hírek szerint jelentősen lecsökkent az átvevőhelyek száma, mert nem mindenki kötött velük szerződést. (Többen arra panaszkodnak, hogy szeretnének csak nem működik rendesen a mohu felületén a bejelentési lehetőség.)
A mohu közleménye szerint jelenleg ezek a szerződött átvevőhelyek: [link] (legalábbis, az augusztus 23-i frissítés szerint).
A hírek szerint jóval kevesebbet fizetnek a leadott fémhulladékért; én nem tudom mivel összevetni; itt a mohu hírdetménye: [link]
Egyébként, a leadónak ugyanúgy igazolnia kell a személyazonosságot, a lakcímet, és kell az adóazonosító jel, vagy adószám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!