Ezt lehet 17 évesen felnőtt nélkül??????
Adott a csomag feladója egy számlaszámot amire egy otp-s vagy bármilyen bankfiókon keresztül be tudok fizetni és miután feladtam sms-ben kapok egy nyitókódot amikor megérkezik hozzám a rendelt csomag.
A feladónak csak egy névre, csomópont helyre, meg egy telefonszámra lesz majd szüksége.
Megad egy számlaszámot és mehet is a dolog.
Én leszek a vevő, de az a gond, hogy 17 éves vagyok.
Ha bemegyek a városomba egy bankba, be tudok fizetni a csomag feladójának a számlaszámára kp-t úgy, hogy még NEM vagyok 18 éves és nem lesz ott velem senki felnőtt?
Nem nagy összegről van szó, csak 6 ezer 500 ft.
Ez lehetséges?
Nem tudom melyik bankban/bankokban lehet ezt elintézni?
Hozzam az Otp van közel.
Előre is köszönöm!
1. feltételezem, a kérdezőnek nincs bankszámlája, így számlaszáma sincs.
Lehetséges egyébként pl. bankban pénzt befizetni egy adott bankszámlára, bár már nagyon régen csináltam ilyet.
Igen lehet. Simán befizethetsz más bankszámlájára pénzt. Megmondod a néninek a bankban, hogy melyik számlára szeretnél fizetni és mennyit.
A csomagpont (nem csomópont!) vagy csomagautomata címét megadod ahova kéred a csomagot és amikor megérkezik kapod a kódot amire kiadják a csomagot, vagy amivel ki tudod nyitni az automatát.
Azért ha ez egy Marketplace hirdetés, külföldi nevű hirdetővel és gyanúsan olcsón árul nagyon értékes dolgot, akkor azért érdemes elgondolkodni, hogy nem hangzik-e túl jól, hogy igaz legyen.
Mostanában nagyon megszaporodtak Marketplacen a gyanús hirdetők, akiktől egyáltalán nem biztos, hogy kapni fogsz bármilyen csomagot, még kevésbé valószínű, hogy tényleg az is lesz benne, mint amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!