Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igazságtalan közúti bírságolás?

Igazságtalan közúti bírságolás?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

10 év balesetmentes, szabálykövető közlekedés után megkaptam életem első bírságát.

Este 10kor egy kihalt kis faluban nem indexeltem körforgalomból való kihajtás után, a rendőr persze intett is le a sötétben.

Viszont egy bukkanó van, hogy én indexeltem, az utasaim is tudják tanúsítani illetve én is tisztán emlékszem rá.

A rendőr világi bunkó volt velem, őszintén utólag úgy érzem hogy nem álltam ki az igazamért eléggé, viszont azt most is úgy látom hogy mondhatok bármit, lehet a valóság akármi, be kell fizetnem amit ő kigondolt. Ezért aláírtam és elfogadtam a helyszíni bírságot, nem azért mert jogosnak gondoltam, csupán nem láttam olyan végződést ahol én jövök ki jól belőle anyagilag.

A kérdesem az lenne hogy ilyenkor van akármi megoldás, vagy nincs mit tenni és írjam alá, majd fizessem be a csekket?

Köszi a választ.

2023. aug. 29. 22:48
 1/2 anonim válasza:
Nem kellett volna aláírni,elismerni. Már mindegy,be kell fizetned különben behajtják. Velem is ez volt.
2023. aug. 30. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna aláírni ha egyedül volt nem is járhatott volna el.
2023. aug. 30. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!