Igazságtalan közúti bírságolás?
Sziasztok,
10 év balesetmentes, szabálykövető közlekedés után megkaptam életem első bírságát.
Este 10kor egy kihalt kis faluban nem indexeltem körforgalomból való kihajtás után, a rendőr persze intett is le a sötétben.
Viszont egy bukkanó van, hogy én indexeltem, az utasaim is tudják tanúsítani illetve én is tisztán emlékszem rá.
A rendőr világi bunkó volt velem, őszintén utólag úgy érzem hogy nem álltam ki az igazamért eléggé, viszont azt most is úgy látom hogy mondhatok bármit, lehet a valóság akármi, be kell fizetnem amit ő kigondolt. Ezért aláírtam és elfogadtam a helyszíni bírságot, nem azért mert jogosnak gondoltam, csupán nem láttam olyan végződést ahol én jövök ki jól belőle anyagilag.
A kérdesem az lenne hogy ilyenkor van akármi megoldás, vagy nincs mit tenni és írjam alá, majd fizessem be a csekket?
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!