Mennyire fáj a fültágító?
És hogy fejhallgatóval milyen?
Még fülbevalóm se volt:)
Nem olyan nagyot akarok hogy át fér rajta a kezem xd
kb 4 mm-tol kellemetlen volt amior preseltem at verzett. oszinten szolva en mara megbantam kicsit. 15 mmes volt. most 3 mm jobban nem megy össze. majd varratni kell de azt csak magan doki csinalja penzer.
17 voltam :-D
most 34 vagyok.
Egyebkent ne foglalkozzal a beszolasokkal hogy emiatt nem sikerul vmit elerni. Egyetemet vegeztem es mernök vagyok...de akkoris kaka per pillanat mert szivesen hordanek szep fulbevalot
elozo, az akril nem jo minoseg. sebbe nem rakjuk mert osszeno a sebbel, “porous” anyag - legyszi ne terjessz butasagokat.
a fultagitas valoban nem faj, 3 havonta 1 milit tagits vagy 1,5 havonta 0.5mm-t. csakis uveg, titanium, vagy ha nem vagy allergias a nikkelre akkor acel.
akrilt, ami muanyag, es szilikont csak gyogyult fulbe rakunk ami azt jelenti hogy volt mar ideje regeneralodni a bornek, a fisztulanak.
aliexpressen is lehet kapni 0.5mm-es fem tagitokat, fillerekert. ezekkel kimeletesen lehet tagitani a fulet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!