Nagyon fáj a kúp felrakása és a szuri? Anyukám nővér ezért mind a kettőt ő adja be otthon és nagyon félek, hogy fájni fog

12 vagyok
És azt elfelejtettem leírni, hogy a fenekembe kapom a szurit ahova még soha nem kaptam
A kúpot meg azért kapom mert nem marad meg bennem semmi

"Kúpot viszont csak nagyon kis gyerekeknek szokás adni (2-3 éves kor alatt) aki még nem tud vagy hajlandó lenyelni semmilyen gyógyszert."
TÉVEDÉS! Számtalan felnőtt kúp létezik, hogy mást ne mondjak, pl. a 3g-os Glicerin kúp székrekedésre (a gyerek, az csak 2 g-os)
Szoktak adni idősebb, akár felnőtt korban is kúpot, ha az ember mondjuk hány, és emiatt nem szedhet tablettát.
(egy ápolónő, aki felnőtteknek is adott be kúpot - mert ennek nincs köze az önállósághoz sem, hanem ahhoz, hogy mennyire gyenge/elesett az illető beteg.)
A kérdezőnek: Mivel anyád is a szakmában dolgozik, meg fogja oldani, hogy a lehető legkevésbé fájjon a feneked izmába adott szuri. A kúp beadása inkább kellemetlen, mint fájdalmas, de az esetedben feltétlen szükséges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!