Nagyon félek hogy beteg leszek,és minden tünetre felfigyelek és bestresszelek.Mit tegyek hogy ne vegyen észre a tüneteket?
Figyelt kérdés
Hát igazából nagyon zavar, mert például az elobb is ereztem valamit a gyomromba,és ráparáztam levert a víz,megilyedtem,és csak rosszabbodtak a tünetek ezért mégjobban megilyedtem és amikor elmúlt, akkor jöttem rá hogy csak azért volt fura a hasam mert éhes voltam.És nagyon félek amikor ilyesmi tünetet tapasztalom és egyszerűen élni sem bírok így.Kérlek írja le az akinek ugyonilyen problémája van és hogy van e tipp erre,hogy mivel tereljem el a figyelmemet? (Értelmes válaszokat előre is köszönöm:))2023. aug. 24. 19:50
1/6 anonim válasza:
Nem kell túl stresszelni magad.
Mindenkinek van ilyen olyan tünete de ettől nem beteg. Ha félsz az ilyesmitől lehet menni orvosi kivizsgálásra akkor is ha épp nem vagy beteg. Ha a hasad fáj vagy bármi akkor lehet beteg vagy. De ez mindenkivel megesik. Ne gondold túl a dolgokat attól csak rosszabb lesz és lehet nincs semmi alapja
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz,csak mondjuk az éhségnél is lehet hányingered vagy fájhat a hasad és én ezt sokszor nemtudom eldönteni hogy attól van e és ez miatt parázok be,amitől csak rosszab lesz...
2023. aug. 25. 00:07
3/6 anonim válasza:
Ha nem ettél és fáj akkor egyél. Vagy jobb ha rendszeresen eszel nem hagysz ki étkezést és akkor emiatt nem fog fájni a fejed
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod megkülönböztetni a hasadban történő dolgokat, akkor mégse tudod, hogy mi a baj, vagyis nem a tünetekre stresszelsz, hanem betegesen begörcsölsz "mi van, ha..." és lényegében önmagadnak okozol gondot.
Nem a testeddel van baj vagy bármi tünet, hanem a fejedben, elmédben.
Szükség esetén keress fel megfelelő szakembert mentális problémádra.
5/6 anonim válasza:
Ui.: üres gyomornál max gyomorsavad rosszalkodhat, amire a stressz/szorongás nem éppen előnyös. Akár reflux is kialakulhat.
6/6 anonim válasza:
Szia! En ugyanilyen vagyok tudom hogy mit erzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!