Mit kell tennem, ha nem vettek még át másik iskolába?
Megbuktam matekból és iskolát szeretnék váltani (11. osztályos vagyok, pénzügyi-számviteli ügyintéző szakon),
Nem túl jók a jegyeim, viszont a mostani iskolámból mindenképpen el szeretnék menni. Nagyon sok helyre jelentkeztem de eddig sem adott választ és félek, hogy nem vesznek át sehova. Jövőhéten 1 hét múlva kezdődik az iskola. Ilyenkor mit kell tennem?
Hová jelentkeztél át?
Most újra 11-edikes leszel? Csak olyan tagozatra mehetsz át, aminek az alapvizsgáját letetted. Mivel a pénzügy-számvitel a gazdálkodás menedzsment ágazathoz tartozik, csak ezen az ágazaton belül keresgélhetsz. Vagy ugyanúgy pénzügy-számvitelre tudsz átmenni egy másik suliba, vagy vállalkozási ügyviteli ügyintéző tagozatra. Más lehetőséged nincs.
De egyik iskola sem köteles átvenni. Mivel van iskolád, szeptembertől ott újrajárhatod a 11-edik évfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!