Mit tegyek? Negatív kommenteket nem kérek,köszi.
Anyám kivett az iskolából 6. osztályos koromban,ezt régen megtehették. Kellett neki a pénz
én is keressek. Most 49 éves vagyok. Nem vagyok buta,szóval ne alázzatok. Hogy értsétek nyitott voltam mindenre,orvosi,pszichológiai,emberismerettel foglalkozó könyveket bújtam,mert érdekelt.Szóval most itt állok 6 osztállyal 49 évesen. S egy új párkapcsolatom van,de nagyon jó... Nekem kéne költözni,de nem merek.Így nem találok munkát. Most, vagyis már 28 éve egy elismert cégnél dolgozom, mint operátor.Mit tegyek?
Mennyire új, és stabil azaz új párkapcsolat? Nem korai még az összeköltözés?
Csak mert nehogy két szék között a pad alá ess.
Pláne, nemcsak neked kell költöznöd, de a jelenlegi régi munkahelyedtól is búcsút kellene venned? Megéri? HA a válaszod, erre az utolsóra igen, akkor már van is megoldásod.
Neked kell a döntést így is úgy is meghozni.
Ám tanulni se késő.
Nevelőanyum 42 évesen érettségizett velem.
Dédim plusz szakmát tanult és angol nyelvet 90+os fejjel.
Amikor tesóm érettségizett mesélte, hogy fele osztály idős felnőttekből állt. (meló mellett tette le sulit)
Az, hogy a hölggyel mi a helyzet, mennyire lesz tartós stb. Nos, erre van a nem elkapkodott ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!