Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amerikaba miert zarjak bortonb...

Amerikaba miert zarjak bortonbe a 25-30 eves tanarnoket akik 17 eves koru fiukkal szexelnek hiszen semmi rosszat nem csinaltak?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 07:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyes államokban 18 év a beleegyezési korhatár, ami nálunk pld 14. Szóval ott ha a 18 éves lány összefekszik a 17 éves barátjával az is bűncselekmény.
2023. aug. 22. 07:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
#1 voltam, tedd fel fordítva is a kérdést: miért baj ha 30 éves tanárok 17 éves lánnyal szexelnek? Mennyivel másképp hangzik... ez is egy érdekes vetülete a dolognak.
2023. aug. 22. 07:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Beleegyezés hiányában nemi erőszaknak számít. A beleegyezést nem tudja megadni legálisan, ha a törvényi korhatárt nem érte el. A tanároknál még az is benne van, hogy a rá bízott kiskorúval szemben követi el a visszaélést, azt botrányosabbnak tartja a közvélemény, arra az egész karrierje rámehet ha eltiltják a foglalkozástól.

A kérdés másik része - ahogy említik is -, a kettős mérce. Ha nő az erőszaktevő akkor "de jó lett volna nekem is egy ilyen tanárnő" vagy "bezzeg az én időmben csak besavanyodott vénasszonyok voltak", ha viszont férfi, akkor kasztrálástól kezdve a kivégzésig követelnek elégtételt.

2023. aug. 22. 07:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!