Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan eresszek le strandlabdát?

Hogyan eresszek le strandlabdát?

Figyelt kérdés
Kézzel eresszem ki belőle a levegőt a szelepen, rá lehet ülni esetleg, hogy úgy eresszem le?

#strand labda
2023. aug. 20. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szurd ki, ugy a leggyorsabb.

Ennyire eletkeptelen nem lehet valaki.

2023. aug. 20. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, rá lehet ülni. Egyébként mi a fenének kell gyorsítani a leengedést?
2023. aug. 22. 05:16
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 mert a kb. minden felfujhatos gumimatracba, labdaba, akarmibe szerelt biztonsagi szelepek maguktol nem engedik ki a levegot, hanem oldalrol kisse ossze kell nyomni oket. Igy se megy ki az osszes levego, fel nap alatt se, szoval nyomni kell a labdat is. A legegyszerubb raulni, vagy matrac eseten rafekudni.
2023. aug. 22. 11:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam el bír e 😅 Köszönöm a választ ki próbáltam úgy, hogy rá ültem így valóban praktikusabb és gyorsabb leereszteni. Ezentúl így teszek.
2023. aug. 23. 21:54
 5/6 ossia4444 válasza:
Ebben semmi bonyolult nincs
nov. 17. 14:41
 6/6 anonim válasza:
Strandolás előtt vettünk egy nagyobb strandlasztit utána rá ültem majd nyomtam ahogy tudtam és le eresztett magától. Azóta nem használtuk. Lennie kéne rajta valaminek amin ki ereszti magát?
nov. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!