Van az anotalkhoz hasonló beszélgetős oldal?
#1 Én meg pont hogy meglepődtem mennyire beszélgetnek, magukról is, idegenekkel. És van rá igényük, ezért van annyi chatelős oldal.
A kérdésre viszont választ nem tudok adni. Az anotalkhoz hasonló oldalt nem tudok.
"Anotalkon csak melegek szoktak lenni ..."
Tényleg? Ezt valószínüsítem onnét tudod, hogy kerestél már partnert az AnoTalk-on, viszont akkor magadra is állítod, hiszen te is bele tartozol közéjük, vagy bele tartoztál!
Vannak normális emberek, bár mostanába nem találkoztam olyanokkal, így december vége-tavasz közepe közt több beszélgetésben órákig beszélgettem más emberrel, igen, az AnoTalk-on!
Van egy másik oldal, de most nem tudom az elérhetőségét, mivel nem érdekel az az oldal, megmaradtam az AnoTalk-nál, hiszen a másik tán még rosszabb, de semmivel sem jobb, mint az AnoTalk. A lényege annak is ugyanaz, van egy ugyanolyan kereső funkciója, és ugyanúgy ismeretlenekkel beszélgetsz, ugyan az, és így semmivel sem jobb.
Nem tudom, ez így a végére eszembe jutott, hogy mijen jó lenne ha lenne egy olyan választó, hogy hülye vagyok - normálisan szeretnék beszélgetni, és így bennelennének a hülye vagyokban 200-an, hát a másikban? Abban meg lehet, hogy 2-en, de lehet, hogy idővel megjönne a kedvük az embereknek az AnoTalkhoz így. De most komolyan! Ha lehetne nemi identitást is jelölni, csak valahogy el lehetne különíteni a hülye és a normális embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!