Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy fátylazni akarok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 16:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És troll akarsz lenni? Ismerek pár bigott keresztényt, de nem imádkoznak egyfolytában, nem viselnek folyton kendőt, és egy felnőtt embernek nem kell engedélyt kérnie egy fejkendőhöz. De még 16 évesnek sem.

Vagy valami egészen más az igazi kérdés?

2023. aug. 18. 13:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Buda vagyok, ezért kérdeztem, hogy tanuljak. Google is buta, mert ilyen értelemben ő sem tud fátylazásról. Mitől fátylazás az, ha kendőt veszel a fejedre. Miért kell kérdezni? Mitől tartasz?

Az a rengeteg ember, aki mondjuk Szent István napkor ott nyüzsög a téren, és a férfiakon kalap vagy sapka van, a nők meg csak hajat viselnek a fejükön talán nem is igazi hívők?

Buszmegállóban is csak csikkdobálókat, telefont bámulókat, szatyrot cipelőket, gyermeket egzecíroztatókat látok, de mintha egyik sem Istennel beszélgetne.

2023. aug. 18. 15:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Jobb lenne ha valahogyan célonák rá és nem rögtön mondanám meg konkrétan, de nemtudom hogyan kéne. Adjatok tippeket, mert nemtudom hogyan utaljak rá.
2023. aug. 24. 14:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem inkább valami mentális betegséged van? Én is adtam már több választ, mit akarsz még? Pontosan mit értesz fátylazás alatt?
2023. aug. 24. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Csak különcködni és feltűnősködni akar, hogy ő fejkendőben járkál. Abszolút semmi szükség rá, sem az imádkozáshoz, hacsak nem fűzte be valami agymosó szekta aminek a szabályaihoz akar igazodni.

2023-ban az istenhit már eleve valami mentális defektus.

2023. aug. 24. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
15. Én nagyon-nagyon nem vagyok hívő, sőt istentagadónak tudom magam. De nem értek mégsem egyet veled azzal, hogy a hívő mentálisan beteg. Azt viszont már én is felvetettem, hogy szekta van a háttérben.
2023. aug. 24. 15:33
 17/20 A kérdező kommentje:

#15 Nem nem akarok feltűnősködni, zavar ha bámulnak, szóval ettől tartok is. Már írtam hogy hol írják, ha jól tudom a 60-as években vették ki a templomi szabályzatból, így már nem sokan hordják, de pl az ortodoxoknál népszerű. Nem egyáltalán nem vagyok szektás, csak simán keresztény vagyok, nem tartozom egyik felekezethez sem.

Sajnálom, hogy így gondolják sokan. Hát mondjuk kicsit autista vagyok, de nem hülye.

2023. aug. 24. 17:17
 18/20 A kérdező kommentje:
De ha tényleg mindenki ilyen rosszul reagál rá csinálom inkább csak otthon miközben bezárólag az ajtót. Majd talán egyetemen lesz elég bátorságom.
2023. aug. 24. 17:20
 19/20 anonim ***** válasza:
De miért gond az, hogy kendőt veszel a fejedre? Nincs abban semmi rendkívüli.
2023. aug. 24. 17:22
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 Nemtudom, de tudod milyen a tinik többsége(jó talán az én sulmban normálisabbak), biztos kinevetnének, és kiközösítenek eddig se nagyon voltak barátaim.
2023. aug. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!