Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hi! 16 éves fiú vagyok,...

Hi! 16 éves fiú vagyok, idősebbekhez szólna ez a kérdésem,nagyon érdekel hogy milyen volt a 90's évek,tini kora, tényleg sokkal jobb volt mint most? Sokszor úgy érzem hogy rossz generációba születtem,bulizni és ezekhez sohonlóhoz nincs kedvem,

Figyelt kérdés
* vagy lehett hogy velem van a baj,milyen volt az akkori barátság,a világ,az emberek,és bármi más,nagyon érdekel.
2023. aug. 13. 12:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 értek,köszi hogy írtál, #9 irtam hogy mi/mik érdekelnek, nagyon jó ezt olvasni
2023. aug. 15. 07:44
 12/18 A kérdező kommentje:
*m
2023. aug. 15. 07:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Mindegyik időnek megvan a maga előnye/szépsége, hátránya.

Mai bulikba már én se mennék, csak ha én szervezem kisebb létszámmal.

Pia és drogok régen is voltak, de mára legtöbben csak ezek fogyasztása miatt mennek.

S ahogy írták, nem kötelező.

Keresni kell vagy kialakítani a magad számára élvezetes kikapcsolódást.

Mi pl grillezni, medencézni szeretünk és jókat beszélgetni.

De van, akivel csillagfotózni járunk, másikukkal együtt szobrászkodunk , harmadikkal bicó túrázok stb.

Fedezd fel a számodra kellemes időtöltést. ^^

30N

2023. aug. 17. 21:52
 14/18 A kérdező kommentje:

#13,igen,ezt írtam is ,biztos volt akkor is rossz dolgok,engem csak érdekelt milyen is volt az a generáció, szerelem,barát stb... szerintem ez a generáció üres.

Köszönöm mindenkinek,hogy ilyen kedvesen és értelmes választ kaptam.🙂🤝

2023. aug. 18. 06:25
 15/18 anonim ***** válasza:

A mobilteló és az internet előtt személyesen keresték fel egymást a barátok, ha beszélni akartak egymással. Ha nem volt otthon a másik, akkor felkereste később. Volt egy barátnőm, akiknél a lakásajtó mindig nyitva volt. Ha nem volt senki otthon, leültünk a szobájában, és megvártuk. Gyakran egész kis csapat gyűlt ott össze, mire a barátnőm hazajött. És dumáltunk, zenét hallgattunk, együtt voltunk. Ez volt a chatszoba :-)

Vagy jóidőben találkoztunk a téren, a parkban, elmentünk moziba, a lényeg az együttléten volt. Ma a neten vannak együtt a fiatalok. Én azt hittem, mikor bejött az internet, hogy ez közelebb hozza egymáshoz az embereket. De azt látom, hogy több a magányos fiatal, mint valaha. Igazából én a fiatal koromban nem is ismertem magányos fiatalt. Legalább egy barátja mindenkinek volt, akivel együtt lógott. Dehogy ültünk volna otthon egész nap vagy az iskola után, egyedül! Büntetés lett volna.

2023. okt. 3. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

1973

A lakótelepen 4 háztömbben lakók egy suliba jártunk. Feljártunk egymáshoz. Szabadidőnkben együtt bandáztunk, fociztunk, pingpongoztunk, följártunk lemezt hallgatni egymáshoz. A klf korosztályok is haverkodtak egymással. Nyáron a lakótelepen kertészeti alkalmi munkát vállaltunk. A lenyírt füvet gereblyéztük, kosárba raktuk. Napi nyolc óra ökörködés volt, 80,-Ft-ot kaptunk. Hétvégén vagy 20-an, 3 sátorral mentünk Balatonalmádiba kempingezni. Egy 2 személyes sátorhely 20 Ft volt egy éjszakára. A kerítés mellé állítottuk fel. A 3 sátor/ 2 személy volt kifizetve. Éjjel, mikor visszatértünk a sörözésből, a többiek bemásztak a kerítésen, s ott akudtunk lapjával szorongva, meg hálózsákban a sátrak körül. Éjjel a Balatonban fürödtünk meg, szappannal. Megvolt a tisztálkodás.

Akkor szokás volt országosan, hogy hajnalban a zárt üzlet elé rakták a szállítók a láda zacskós tejet. Elcsentünk egyet-kettőt reggelire. A haver a grillesnél fomgozitt. Vettünk zsömléket 30 fillérért, kettévágtuk, ő meg belemártotta nekünk a lecsöpögő grill-szaftba. Az volt az ebédünk. Vasárnap este irány autóstoppal a főváros. Isteni volt! Akkor még biztonságos életforma volt a tiniknek, egyetemistáknak a stoppolás. Voltak, akik Prágáig, Warsóig stoppoltak.

Sokat kirándultunk, pl végug a Homdvilág árkon keresztül, gyalog Szentendréig. Imádtuk.

2023. okt. 4. 00:30
 17/18 A kérdező kommentje:
#16, képzeld,ezt nagyon jó olvasni ,egy pillanatra "bele is" "éltem "magam ",szívesen vissza mennék, az iskola is,tökéletesen szemlélteti az elletétét/ellentetjét,köszönöm a válaszod.
2023. okt. 4. 07:33
 18/18 A kérdező kommentje:
#15,igen,én is így gondolom,mostanában nincs ez a találkozók,ha van is, erkölcstelen témáról szól,nagyrészt ,amit sosem értettem,ha kérdezem hogy miért kell mindig erről beszélni ,akkor : " Te b**i vagy?"
2023. okt. 4. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!