Korai lenne a munkahelyváltás? (Többi lent)
Tavaly nyáron végeztem az egyetemen, ősszel már el tudtam helyezkedni egy cégnél. Szerencsésnek is mondhatom magam mert elég komolyak voltak az elvárásaik, és kb.15-20 behívott emberből nekem szavaztak bizalmat pályakezdőként. Egyáltalán nem érzem a jelenlegi helyemen rosszul magam, a pénz meg átlagosnak mondható. Pár hete azonban jöttek szembe álláshirdetések, amelyekkel jóval többet keresnék (majdnem 2-erese). Természetesen semmi garancia nincs rá, hogy bekerülök, de mégis motoszkál hogy elküldjem nekik az önéletrajzaim. Tudom, hogy lehet be sem hívnak, de mi van ha mégis alapon, hiszen leírásaik alapján főként fiatalokat keresnek, és minden általuk követelt dolgom megvan. Ami az egyik probléma, hogy a hely, ahol dolgozom, meg ezek a cégek, ahova leadnám a CV-ket elég szoros együttműködésben állnak egymással. Attól félek, hogy hozzájuk nem kerülnék be, viszont nálunk meg eljutna a vezetőkhöz, hogy: na az új gyerek 9 hónap után dobbantana is, pedig pályakezdőként bizalmat szavaztunk neki stb.. és kellemetlenné válna az ottani munka, szóval két pad közé esnék...
Ti mit tennétek? Próba szerencse? Vagy várjak még 1 kicsit, hogy legalább az 1 évem legyen meg itt, mert az se mutatna túl jól, ha gyorsan váltogatnám a munkahelyeim?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!