Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit szokás fizetni a...

Mennyit szokás fizetni a postásnak?

Figyelt kérdés
Jövő héten fogok kapni egy utánvételes csomagot. A postásnak csak annyit kell fizetnem, ami az utánvételi lapra rá lesz írva, vagy valamivel többet szokás?
2010. okt. 15. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Eleg ha behivod "kavezgatni". En mindig ezt teszem es az en csomagomat hozza ki elsonek. :D
2010. okt. 15. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:

A kisváros postása nyugdíjba megy 35 évi munka után. Mindenki ismeri, így az utolsó napon minden házban kap valami borravalót, vagy valami kis ajándékot. Az

egyik házban viszont, amint az ajtó kinyílik, egy szexi fiatal nő átlátszó pongyolában fogadja, csábítóan mosolyogva beinvitálja, majd kézenfogva felvezeti a

hálószobába, ahol villás reggelire van megterítve. Amíg a postás reggelizik, a nő sztriptízt táncol neki, és tánc közben odaáll elé, hogy lehúzza a bugyiját, akkor veszi

az ember észre, hogy a nő bugyijába egy 1 dolláros van betűzve. Ezt nem állja meg szó nélkül és megkérdezi tőle, hogy miért van ott a pénz? Erre a nő:

- Tegnap említettem a férjemnek, hogy a postás nyugdíjba megy, és kellene valamit adni neki, mire azt mondta,

- B@szd meg a postást! Adj neki egy dollárt! A reggeli az én ötletem volt.

2010. okt. 15. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
xD
2010. okt. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!