Ha lefagyaztod a nyers csöves kukoricát és utána megfőzöd akkor miért édesebb mint ha friss nyers kukoricád főzöd meg?
Figyelt kérdés
Ez így lehet más gyümölcsel is?2023. aug. 10. 21:01
1/3 anonim válasza:
A keményítö fagy hatására sokszro lebomlik cukorrá. Ezért lesz pl a krumpli édes, ha megfagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megoldást! Véletlenül rosszra nyomtam bocsánat: a válasz hasznos!
2023. aug. 11. 07:26
3/3 anonim válasza:
Szivesen, a pontozás meg nem lényeges számomra, nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!