A 2023-as pótfelvételi eljárásban résztvevőket kérdezném: a saját pontszámot a felület melyik részén és kb mikor teszik láthatóvá?
Sziasztok!
Aki már pótfelvételizett korábban, az ő válaszukat is nagyra értékelném.
Múlt héten lezárult a jelentkezés, most ellenőrzik a dokumentumokat. A pontszámunk látható lesz valamikor majd és ha igen, akkor a felület melyik részén? Csupán önellenőrzés miatt kérdem, hogy a diplomám szerint történik-e majd a számítás, mert az lenne nekem előnyös.
Köszi
ma 15.22
de nem csak azért, mert még nem “hitelesítették”az egész felvételit a hivatalban? vagy nem tudom hol:D Mert valami olyanra emlékszem, hogy az általánoskor is ez volt, aztán miután jóvá lett hagyva fentebbről a felvételi kérelem, akkor utána már láttam a középsulis jegyeket, megjelölt helyeket stb..
Felvin ezt írták az én pontszámítási cuccom alatt:
Alapképzésre vagy osztatlan mesterképzésre történő jelentkezés esetén a felsőoktatásban szerzett oklevél minősítése alapján történő pontszámítás esetében az ilyen formában megállapított pontszámot az érintett felsőoktatási intézménynek kell rögzítenie a központi felvételi nyilvántartásban. Ameddig ez nem történik meg, addig a rendelkezésre álló eredmények alapján történik a pontszámítás.
Hát, akkor most várunk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!