Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A haziorvos a multhónapról...

Gallila kérdése:

A haziorvos a multhónapról adhat táppénzes igazolást?

Figyelt kérdés
Első baba,első terhességi táppénz nemtudom,mit hogy kell. A munkáltatóm nem nagyon segít,nem érem el,csak annyit mondott egy hónapban 2x vigyem a papírt. Viszont az orvos elsőnek jól adta,(07.03-07.16) de utana mikor mentem a 2 hét leteltével 07.17-07.28ig kellett volna adja de csak 07.17-07.23ig adta,amit meg is kérdeztem hogy miert adja így és annyit mondott mert hetente nem adnak amit nem értek mert 2 hét mulva mentem..Es ugye 31ig az a 2 hetem nincs..es az lenne a kérdés,hogy ha holnap megyek az orvoshoz visszamenőleg ide tudja adni? Valaki járt már így,hogy miért csinálhatták így? 1 hónapban hogy menjek a tp papírért? Hónap elején meg végén? Annyira buta vagyok ehhez,de semmi segítséget sem kapok..Elmegyek a háziorvoshoz és csak lebasz..Szerintetek adnak visszamenőleg vagy azt már buktam?

2023. aug. 6. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi volt megbeszélve az orvossal, mikor mész legközelebb?
2023. aug. 6. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!