Csak én töltöm egyedül itthon az egész szilvesztert?
Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 20:59
11/18 anonim válasza:
én is egyedül vagyok, mert a férjem dolgozik. Tök xar kedvem van, semmi nem megy a tévében ami nézhatő, az összes dvd-t megnéztem már, aludni nem tudok, mert felettem bömböltetik a zenét. holnap is egyedül leszek egész nap...
12/18 anonim válasza:
9 éve, mióta az első kutyámat megvettem nem mentem el itthonról. Az öregfiú piszkosul be tud pánikolni a sok hülye petárdától, nincs szívem egyedül hagyni.
13/18 anonim válasza:
Én is itthon ülök, és vigasztalom a kutyámat. Nem szereti ő sem a petárdát, meg tüzijátékot. :(
14/18 anonim válasza:
Hát sajna én is ide tartozom.Tavaly hasfájás miatt nem mentem pedig tesóm is ment a buliba egész este oylan rosszul voltam.idén mivel új helyre költöztünk ment mentem sehova és az anyagiak sem engedték.Vagyis elmegyek és elverem a pénzt vagy abból veszek élelmet.Ez nálam nem kérdés,természetesen az élelem.
nem vagyok nagy alkoholista és bulizós,de azért néha elmegyek most is elmentem volna de nem lehetett.
15/18 anonim válasza:
Én is itthon vagyok, a kutyám nagyon fél, ki sem tudom csalogatni az ágy alól, de amugy se mentem volna sehová. Nem sokra tartom a szilvesztert, a kötelező vidámságot. Egyébbként egész jól érzem magam, nézem még egy kicsit a tv-t, aztán, ha alábbhagy a petárdázás akkor majd lefekszem aludni.
16/18 anonim válasza:
Engem meg nem hívtak sehova, itthon szomorkodok egyedül:(
17/18 anonim válasza:
ÉN IS külföldön vunk ,ismerkedni semmi lehetőség ,semmi buli ,semmi haver,senki csak a család naon unalmas és szar!!!!!!!
13\L
18/18 anonim válasza:
valaki nem akar velem menni valahova szilveszterezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!