Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én töltöm egyedül itthon...

Csak én töltöm egyedül itthon az egész szilvesztert?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én is egyedül vagyok, mert a férjem dolgozik. Tök xar kedvem van, semmi nem megy a tévében ami nézhatő, az összes dvd-t megnéztem már, aludni nem tudok, mert felettem bömböltetik a zenét. holnap is egyedül leszek egész nap...
2008. dec. 31. 23:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
9 éve, mióta az első kutyámat megvettem nem mentem el itthonról. Az öregfiú piszkosul be tud pánikolni a sok hülye petárdától, nincs szívem egyedül hagyni.
2009. jan. 1. 00:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is itthon ülök, és vigasztalom a kutyámat. Nem szereti ő sem a petárdát, meg tüzijátékot. :(
2009. jan. 1. 00:35
 14/18 anonim válasza:
100%

Hát sajna én is ide tartozom.Tavaly hasfájás miatt nem mentem pedig tesóm is ment a buliba egész este oylan rosszul voltam.idén mivel új helyre költöztünk ment mentem sehova és az anyagiak sem engedték.Vagyis elmegyek és elverem a pénzt vagy abból veszek élelmet.Ez nálam nem kérdés,természetesen az élelem.

nem vagyok nagy alkoholista és bulizós,de azért néha elmegyek most is elmentem volna de nem lehetett.

2009. jan. 1. 00:36
 15/18 anonim válasza:
100%
Én is itthon vagyok, a kutyám nagyon fél, ki sem tudom csalogatni az ágy alól, de amugy se mentem volna sehová. Nem sokra tartom a szilvesztert, a kötelező vidámságot. Egyébbként egész jól érzem magam, nézem még egy kicsit a tv-t, aztán, ha alábbhagy a petárdázás akkor majd lefekszem aludni.
2009. jan. 1. 00:39
 16/18 anonim válasza:
100%
Engem meg nem hívtak sehova, itthon szomorkodok egyedül:(
2009. jan. 1. 00:52
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

ÉN IS külföldön vunk ,ismerkedni semmi lehetőség ,semmi buli ,semmi haver,senki csak a család naon unalmas és szar!!!!!!!

13\L

2009. jan. 2. 19:55
 18/18 anonim ***** válasza:
valaki nem akar velem menni valahova szilveszterezni?
2012. dec. 30. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!