Vélemények az OZORA fesztiválról?
Attól függ milyen fesztiválozó megy. A divatfesztesek nagy része pár napot bírnak és menekülnek haza, a tapasztaltabbak, nyitott, spirituális fesztiválozók bírják végig. Egyik, hacsak nem a legjobb pszichedelikus fesztivál, ami létezik a földön, de ez változó az emberek igényei szerint, de sokak tartják az Ozora Fesztivált a legjobbnak.
Tény, hogy eléggé felhígult a közönség, nem egy olyan nagy részben hippi a közönség, mint mondjuk a Boom fesztiválon, de sok rosszat nem lehet hallani.
Azért sok ember, akik ozorát látogatják elég tehetősek, jópár emberrel beszélgettem, és ez jött le, de az tény, hogy itt a felszíneskedés az szinte egyenlő a nullával. Pszichedelikus fesztivál, más felfogással, ha valakinek sok van, nem nyomja mások orra alá.
A nagy esőben rengetegszer elestem a tánctéren, mert eléggé bevoltam pörögve és szétéltem a dolgot, de minden alkalommal minden oldalamra jutott egy ember, aki jött felkapni, és megkérdezni, hogy megvagyok-e.
A sokadik esésnél már inkább elengedtem a dolgot és egy ideig feküdtem a sárban és dagonyáztam, a nagyszínpadon legelöl, és arra lettem figyelmes, hogy csomó ember lefeküdt a közelembe, és ott dagonyáztunK :D
Ha vibeolsz, vibeolnak veled, imádás ez a feszt, szinte mindenkivel ellehet lenni úgy, mintha 5 éves kisgyerekek lennénk.
Már várom, hogy lehessen venni a következő jegyet elővételbe :)
Még annyit hozzátennék, hogy az tény, hogy az emberek nagy része tényleg nagyon kedves és jófej, de mivel már nagyon sokan mennek erre a fesztiválra, kezd mainstreamesedni egy picit, és hát így jönnek a mainstream problémák is vele együtt. Tehát hiába a szeretetről és a jókedvről szól a legtöbb embernek, előbukkannak tolvajok egyre gyakrabban, tehát azért kell egy kis józan paraszti ész, hogy ne tudjanak szétlopni. Én mondjuk elaludtam kocsiban úgy, hogy felvolt nyitva a csomagtartó, meg egy ajtó is ki volt nyitva több alkalommal is (és én beszélek józan paraszti észről, tudom :D), de semmimhez nem nyúltak hozzá, pedig egy nagyon forgalmas út felé nézett a csomagtartó.
Az én baráti társaságomban senki szályából nem hallottam rosszat, csak messziről jött emberek szájából, facebook csoportokban láttam idáig, hogy kifosztották a sátrukat. Hát.. Ne legyen érték a sátorban, és ismerkedj össze a szomszédaiddal. Ennyit tudok rá mondani. Sajnos az ördög nem alszik egy ilyen fesztiválon sem, nem lehet kiszűrni az olyanokat, akik lopni mennek, és sokan belógnak a környező falvakból lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!