Mi volt a leghosszabb beszólásotok, amit valakinek írtatok/mondtatok?
Azt a fapados Eltöredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhetnétek nektek.
Beszólt valaki, erre én is beszóltam.
Mivel az ilyen dolgok lepattannak rólam - mert máshogy szemlélem, és egyúttal máshogy is dolgozom fel -, ezért már több éve nem "beszólva" (a te szavaddal élve, ami más szavakkal valami olyasmit jelsnt, hogy: erősen trágárul, lenézően, káromkodva) reagálok vissza.
Mivel alapjáraton jelentősen magasabb mércét szabok az emberi kommunikációnak, ezért nem veszem sértésnek (és nem is vált ki belőlem dühöt), hanem mintegy azonnal hozzá társul, hogy ezzel az emberrel nem kell foglalkozzak.
Én a legrövidebbet tudom írni, idézem: "" - azaz még egy szóköz se reagálok, és belül nem emésztődök. A leggyakrabban így megyek tovább. Megtanultam, hogy nem kell, hogy mindig enyém legyen az utolsó szó, és, hogy én legyek a legkeményebben hangzó, mert akkor engesztelődnék ki.
Szerezz tudást, értelmet, erkölcsöt és válts társaságot. Akkor majd te is eljuthatsz idáig, de korábban nem.
Az első 2 sort olvastam csak el.
Megakadtam a "f.sztolvaj"-nál. Az mi? Hogyan kell egy f.szt eltolvajlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!