Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallgassak a fejemben lévő...

Hallgassak a fejemben lévő hangokra, vagy ne?

Figyelt kérdés
Egyre több dolgot mondanak nekem, és nem tudom, hogy hallgassak-e rájuk, vagy higgyek-e nekik. Szerintetek??

#hang #hallgatás #hinni #Jön az Ukrán Maffia #Elvisznek mindenkit!!
2023. aug. 3. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak, ha jóra, szépre, normalitásra ösztönöznek, pl.:

-evés előtt és wc után alaposan moss kezet

-ne túrd az orrod

-tanulj rendesen

-kövesd a természet örök törvényeit

-légy támasza a szeretteidnek

-segíts másokon, stb.

2023. aug. 3. 21:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Oké.
2023. aug. 3. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát, a fura kulcsszavak alapján lehet kéne szedni valamit.
2023. aug. 3. 22:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi bajod van a kulcsszavakkal?
2023. aug. 3. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:

1-essel egyetértek.

Nem nézel horror filmeket? Vagy bármi varázslásos dolgot nem űzöl? Azok által szoktak ilyen gondolatok jönni.

2023. aug. 4. 10:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem drogozok.
2023. aug. 4. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem drogozást írtam, hanem horrorfilmeket és varázslást. Ezek idegen, megtébolyító szellemiségekkel járnak együtt. (A drogozás és a túlzott alkohol fogyasztás is előidéz(het)nek ilyen tüneteket.)
2023. aug. 4. 10:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmilyen filmet nem szoktam nézni.
2023. aug. 4. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
8%

5-ös és 7-es vagyok.

Miért az ukrán maffia jönne? Miért nem az orosz, a kínai, az olasz.....nem akarom tovább sorolni. Hová vinnék el a 9-10 millió embert? Hiszen "#Elvisznek mindenkit!!". Miért a magyarokat vinnék? Vagy a Föld egész lakosságát vinnék? Miért állnak meg a magyar országhatárnál? - ha a magyarokra kellene érteni? Megtörtént már, hogy egy komplett ország összes lakosát elvitték? Beláthatod ezek alapján, hogy ez nem állja meg a helyét.

Az ilyen jellegű félelmek azt közlik, hogy még nem vagy felkészülve a halálra. A halál nemde veszedelmesebb a maffiáknál?

Én keresztyén vagyok. Bármely másodpercben kész vagyok meghalni, mert tudom, hogy a Mennyországba jutok (Jézus váltsághalála által). Keresd azért Isten közelségét, hogy te is megszabadulj a félelmektől, és a félelmek félelmétől: a halálfélelemtől.

2023. aug. 4. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, orvoshoz kéne elszambázni. Az szokott történni, hogy jól beállított kezeléssel világos lesz, mi igaz és mi nem.
2023. aug. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!