Miért ciki ha egy lánynak nagy a lába?
Nem.
Csak ebből tudnak kiindulni.
Lehet, hogy a termetedhez képest nagyobb, mint az ember várná, és nincs a megjegyzések mögött semmi rosszindulat.
Én a másik véglet vagyok, 31 éves férfi létemre csak 160 centi vagyok, de a lábam a termetemhez képest is irtó kicsi, 37-38-as. Sokszor megkaptam, hogy kicsi a lábam, még "kisláb" becenevet is kaptam egyszer ált. suliban, de sose volt emögött rosszindulat, és nem is zavart se a becenév, se a megjegyzések.
Aztán 15 évesen már elkezdtem őszülni, azt is sokan megjegyezték régen is, és még most is folyton hallom. Sokan rá vannak stresszelve az őszülésre, szoronganak, súlyos tízezreket költenek mindenféle őszülésgátló csodaszerekre, én meg már alig várom, hogy teljesen beőszüljek :)
A lényeg, hogy nem vagyunk egyformák, és tanuld meg elfogadni és szeretni a tested, és ne törődj mások véleményével/megjegyzéseivel. Ha esetleg nagyon eleged van a megjegyzésekből, és attól jobban érzed magad, akkor mondd válaszul azt hogy: "azért ilyen nagy, hogy több fogadat kirúghassam vele" :D Vagy valami más frappáns visszavágást nyugodtan kitalálhatsz. "Neked meg nagy az orrod, biztos mindenbe beleütöd. Hosszú a nyakad, biztos jó mélyen... (nem írom le :) )"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!