Mi a véleményetek kollégiumban lakásról?
0 magán szféra.
Konkrétan még maszturbálni vagy aludni se tudsz nyugodtan.
A szobatársaktól függően meg tanulni se, stb.
Tudod, nem mindenkinek az a vágya, hogy a zuhanyzóban szexeljen egy csajjal, ahonnan amúg pont minden kihallatszik oda, ahol a közös fal van. Főleg, ha még lány is. Tudom, a nagy kandúrok 10 perc reszeléssel elintézik a dolgot, de a lányoknak az édeskevés.
2 év egyetemi koli alatt 2 bulin vettem részt. Abból az egyik egy szülinap volt, a másik meg egy rendes nagy. Utóbbit meg is bántam, értelmesebben is eltölthettem volna azt az időt. Annak örülök, hogy a szobatársaim ilyeneket nem tudtak szervezni a szobában, mert a földszinten voltunk, s hallotta volna a kapus. Tudok olyan rémtörténeteket, hogy volt aki vizsgaidőszakban éjjel 3-kor még nem tudott lefeküdni aludni, mert mások a bömbölő zenére rázták a valagukat mellette a szobában.
Amúgy azokat miért nem említed meg, hogy pont az ilyen bulizósakat cseszegeti az adminisztrátor a legtöbbet? Bűntetésből lépcsőház felmosás, stb. Vagy azt, hogy úgy is kell szinte heti szinten konyhát takarítani, hogy még a hűtőt se használod? Vagy hogy heti 2-szer szobaellenőrzés simán van? Vagy hogy ha pl a közös részen valakik összetörnek pár széket azt is veled fizettetik meg?
Mert nálunk nem volt ilyen. Kocsmasoron volt lent mindenki hajnali háromkor, az a pár ember tudott aludni a koliban aki beteg volt.
Ilyen szintfelelős volt nálunk, lazán tekertem a jointokat mikor benyitott, közölte hogy minden rendben van aztán ment is tovább. Dunaújvárosi Egyetem és nem Azkaban, jesszus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!