Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy lehet kiszaba...

Szerintetek hogy lehet kiszabadulni a mátrixból?

Figyelt kérdés
Nagyon sokféle gondolatot hallottam már és kíváncsi vagyok még ki mit gondol erről a témáról, hiszen sokan szeretnék úgymond kiszabadulni a mátrixból.

2023. aug. 1. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem te vagy az egyetlen valós ember a mátrixban??

És az eddigi "információk" csak arra szolgáltak, hogy rélre vezessenek és hibás módon próbálj kijutni??

2023. aug. 1. 19:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hmm ez is egy érdekes felfogás. Bennem is felmerült már. Hogy mindenki egy npc körülöttem. De ha igen is vannak segítőkész npc-k. Viszont elég egy hardcorra van állítva ez az egész game.
2023. aug. 1. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolj csak egy játékra. Mindenben van segítség, ha jó helyen keresed.

Én is lehet csak egy puszta sor vagyok a gépezetben aki segít neked rátalálni a helyes(ebb) ösvényre. Ha bármit is kérdeznél akár személyes dolgot is, hogy biztosra vedd, hogy nem így van, attól még lehet van egy jól megírt háttér történetem, de lehet hogy 10.000 másik "ember" is ugyan azt válaszolná, hiszen elvileg milliárdos nagyságrendű az emberi egyedek száma a földön. De találkoztál már minden emberrel?? Tudod, hogy van-e ténylegesen annyi?? Meg ha találkozol más emberekkel, honnan tudni, hogy nem-e ismétlődnek, hiszen az összes addigi általad látott ember soha nem fog egy helyen lenni.

2023. aug. 1. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!