Tiltották a tiktok fiokomat hogyan tudnam vissza szerezni?
Szia, nekem is tiltották egy hete.
Amit tehetsz, az annyi, hogy belépsz a fiókodba, és fellebbezést küldesz. A másik pedig az, hogy itt írsz nekik:
Itt megadod az e-mail címed, az usernevedet (Fontos, hogy be tudjanak azonosítani, azt add meg amelyik @-al kezdődik), a topicnál válaszd az account ban/suspension opciót, azon belül azt, hogy mi miatt tiltottak le. Első az, hogy élőadás miatt, második pedig a feltöltött videóid miatt, a harmadik pedig az életkorod miatt. Ha egyik sem, válaszd az other-t. A How can we help mezőbe ezt írd:
Hello dear TikTok Team, please unban my account please, I will pay attention to the rules. Thank You!
Ezt ki is másolhatod és beillesztheted. Magyarul amúgy annyit jelent, hogy Helló kedves TikTok csapat, kérem oldják fel a fiókomat, oda fogok figyelni a szabályzatra. Köszönöm!
24 órán belül válaszolnak, én egyik este 8 óra fele írtam nekik, másnap 10 óra fele kaptam választ.
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!