Kis növésűnek számítok vagy csak későn növő vagyok?
16 évesen 175-176 cm vagyok ( most kezdtem el gyorsabban nőni).
Arrra lennék kíváncsi hogy a 182-183 cm elérhetem e?
Én 43 évesen vagyok 175... :D
Nyugodjál meg, 175 centi magasan is találsz csajt, meg melót!
Faterod hány centi?
Szerintem 16 évesen 175 centinek lenni nem jelenti, hogy kisnövésű vagy.
Egyrészt simán nőhetsz meg, másrészt a 175 centi egyáltalán nem vészes. Ha nem görcsölsz rá, hogy fú a csajoknak csak magas pasi kell, barátnőd is lesz, amennyit akarsz.
Azért ilyenkor nagyon nem mindegy, hogy tegnap lettél 16 vagy holnap leszel 17 éves. Vagyis 1 vagy 2 évvel lennél-e "később növő fajta" a nagy többséghez képest. Előbbinek kevés, utóbbinak még jóval kevesebb az esélye. Persze jelentem, van rá példa, én például még elértem a 182-t hasonló kiindulásból, volt az osztályban még egy példa rá, de azt is tudom, hogy a nagy többségnél ilyen korban már nincsenek csodák: Marad amekkora addig volt. Sok szerencsét...
Ha jelenleg még gyors növésben vagy, az jó jel, mert a növekedés nem törésszerűen szokott megállni, hanem előtte van egy lelassulási folyamat. Ha viszont már érzékelhető a lelassulás, akkor megállás jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!