Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról a...

Mi a véleményed arról a férfiról, aki egy Fiat 500-assal jár?

Figyelt kérdés

Egy ilyet szeretnék feketében, kékben, vagy szürkében.

Kicsit félek tőle, mit gondolnának a többiek.

2023. júl. 25. 20:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#8 A praktikus dolog annyira nem szempont, és nem is feltétlenül igaz.

Keveset fogyaszt, könnyű vele parkolni és ugyan mutass egy embert akiben ellenszenvet tud kiváltani egy ilyen kis kocsi. 😇

Amikor meglátok egy ilyen kocsit, mindig előzékenyebb vagyok vele, azonnal kiengedem ha be akar sorolni például. 😊

A helyhiány meg nem számít, mert egyedül élek, nincs senkim se. Néha ül be mellém egy ismerősöm csak.

2023. júl. 26. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, pont ez lesz a baja: pattogni fog a sz.r magyar utakon, es palyan sem lesz jo, mert oldalszelben sokkal instabilabb lesz mint egy hosszabb kasztni. Ez egy varosi kisauto, nem csaladi utazos, pont.

De mivel te mar eldontotted hogy neked ez es csakis ez tetszik, tok mindegy milyen erveket irunk, ugyis a) megveszed, b) meg is ideologizalod hogy miert van igazad.

2023. júl. 26. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy női vagy férfi autó. Csak autó van. Tök mindegy ki vezeti. Ahogy hallottam jó autó és tartós, jó fogyasztású. Rengeteg van belőle, Olaszországban szinte csak ilyet láttam az utakon, tehát nem lehet rossz. Én is vennék ilyet ha lenne rá pénzem.
2023. nov. 3. 18:21
 14/14 anonim válasza:
Ki nem bassza le, hogy mások mit gondolnak…
2023. nov. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!