Miért pusztítják el inkább maguk körül az emberek a természetet?
Nem tudom. Nekem is egyik kolléganőm vett egy házat. 40 fa volt a kertben. Mondtam neki hogy hagyjon meg párat, nyáron jó lesz az árnyék. Nem, neki nem kell fa! (idióta).
Erre most nem tudja mi legyen, itt a kánikula, nincs klíma, hatalmas a ház.. És még a kertbe se tud kimenni, sehol semmi árnyék.
Az ilyen embereket úgy vágnam le a hegy tetejéről, hogy csak nyekkenne.
Mi meg járunk fákat ültetni a 10 millió fa alapítvánnyal országszerte.
1/
Nálunk az önkormányzat úgy oldotta meg pl az egyik temető gyomtalanítását,hogy a fél temetőben kivágatta a fákat.Pedig egy nagyon szép erdős temető volt és nem a fákkal volt a baj.
2/
Nekem az egyik szomszédom pl kivetette a szilvafákat mert,hogy úgy se eszik szilvát meg az egész keretet lecsupaszította mert a fa csak útban van ami tőlünk valamennyire átlóg de gondot nem jelent azt is folyton le akarja vágatni.Egyébként a mi udvarunk tele van fákkal olyan mint egy erdő imádom,madarak meg minden is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!