Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Brawl Stars-ban kik lehetnek...

A Brawl Stars-ban kik lehetnek a Brawl TV-ben? Magas kupáju jó játékosok vagy olyanok akik azzal a bizonyos karakterrel értek el magas kupát? Vagy hogy lehet oda bekerülni?

Figyelt kérdés

#Brawl Stars #Brawl TV
2023. júl. 15. 14:37
 1/2 anonim válasza:
bárki. engem egyszer még 3500 kupánál vagy akörül bedobott.
jan. 11. 22:51
 2/2 anonim válasza:
Igazából az "össz kupaszám" nem számít szóval nem kell global leaderboard-on lenni elég egy 2 ezer kupa is az a lényeg hogy az adott karakter sok kupán legyen. Általában 1000 kupa fölött szokott bedobni vagyis attól tudsz bekerülni de valaki volt már 900 kupás karakterrel is brawl tv-ben. Ja és nagyon ritka hogy bekerülj(én egyszer se voltam :( és amugy annyira nem is akarok mert az csak egy plusz stressz hogy úristen 800 an néznek omg)
júl. 4. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!