Fiúk!Nektek melyik jönn be ha a lány husis vagy vékony?Én még husis vagyok vagy már elhízott?
165 cm vagyok 70 kg-val.
16/L.
1.válaszoló köszönöm szépen teljesen igazad van ebben.
2.válaszoló kicsit nyers
3.válaszoló hogyha arányosan oszlik el rajtam a kiló akkor már nem is lehetek szép csak 50 kg-val?
Nekem a vékony alak tetszik, kimondottan vékony alak, így nagyon messze vagy az ideálomtól, kb 20 kilóval ehhez a magassághoz.
Ahogy előttem is írták, a szépség szubjektív.
Csak látom a negatív kritikát nem igazán viseled el, ahelyett pedig, hogy tennél valamit érte, olyan fogalmakon rágódsz, hogy elhízott/husis jelzőt aggass magadra, saját magad megnyugtatva, hogy még nem vagy elhízott. Holott te is érzed, hisz feltetted így a kérdést, hogy kissé meghíztál. Egy BMI is megmondja, vagy egy okos mérleg még jobban, hogy túlsúlyos vagy. Lehet még az alsó határa, van feljebb nyilván bőven, de már belecsúsztál. Itt még azt mondom nem késő ellene tenni, de ha tovább nyugtatgatod magad, miközben felszalad pár kiló még, akkor finoman szólva is b***hatod. Abból már szépen lefogyni nem fogsz, anélkül hogy ne lógna a bőröd, stb. Meg az egészséged... de hát te tudod mit szeretnél. Vagy #fogaddelonmagad, és ne törődj semmivel, ne foglalkozz mások mit gondolnak rólad, majd az elhízással járó betegségek, problémák megteszik idővel.
Igen majd olyan augusztusban elszeretnék kezdeni edzeni mert volt egy hatékony fiétam májusban ami miatt legogytam 2 hét alatt 4 kg-t szóval majd azt szeretném újra elkezdeni.
Nem is akarok izmos lenni mert az szerintem gusztustalan.
De amúgy meg sokan mondják hogy egyáltalán nem látszik meg rajtam a túlsúly mert arányosan oszlik el rajtam és attól hogy még felszedtem pár kilót megmaradt a "csodálatos" alakom ami annyit tesz ki hogy vékony derék széles csípő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!