Hol találok olyan ülő munkát Békéscsabán vagy környékén ahol azonnal fel is tudnának venni ?
Fontos lenne az ülő munka mert a hátamal problémák vannak
Valaki valami tipp ?
#7 majd ha el leszel csipve ne csodálkozz úgy kostolgass hidd el meg lehet téged keresni hiba nincs kint kép meg név ip címed attól van 🤡🤡🤡
Most írjátok itt a kőműves stb nekem erről papírom van hogy nehéz fizikai munkát nem végezhetek csak ront a helyzeten pont az a lényeg kímélni kell a hátat nem viccből van papír rolla pl volt mikor becsipődőtt mert túl terheltem stb 2 hètig a wcig is alig bírtam kimenni csak nagyon erős gyógyszerrel jött helyre amit ki irt a doki de nektek ezt hiába írom aki nincs benne az nem tudja... ahogy látom itt a gyakori kérdéseken csak debilek vannak
"ahogy látom itt a gyakori kérdéseken csak debilek vannak"
Elég szánalmas ez a fröcsögés attól, aki egy egyszerű kérdést képtelen volt megválaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!