Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A skateworld boltban rendszere...

A skateworld boltban rendszeresen vannak vásárlók, vagy csak nagy ritkán téved be valaki?

Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 17:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2023. aug. 26. 21:44
 12/13 anonim válasza:
Az első kommentelő aztán nagyon vicces... gondolom ő is csak xarikázni ment be :D Bement a görkori szezon végén és a jég szezon még el sem indult. Persze h pont alig voltak. De amúgy is egy üzletben bárhol, tök random, hogy épp hányan vannak bent. És aki ott van az mit lát :D A lényeg inkább hogy az ott dolgozók értenek hozzá, és lehet kérdezni bármennyit, ingyen szakmai tanácsokat kapni. Én google véleményeket nézek meg, azt nem tudja a cég magának szerkeszteni, így valós.
okt. 24. 17:57
 13/13 A kérdező kommentje:

"A lényeg inkább hogy az ott dolgozók értenek hozzá, és lehet kérdezni bármennyit, ingyen szakmai tanácsokat kapni"

Hát nem tudom, én úgy éreztem lenéz az ott dolgozó, de lehet csak épp olyan napja volt

okt. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!