Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebook-on tegezödünk vagy...

Facebook-on tegezödünk vagy esetleg magázni is lehet ?

Figyelt kérdés
Valaki tudna egy linket megosztani a fb. szabályzatról. Pontosabban arról, hogy nem magázódunk hanem tegezödünk a fb-on ? Nincs társadalmi megkülönböztetés és igy tovább. Köszönöm elöre is.

2023. júl. 11. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne magázódni?

Csoportban, idővonalra ugyanúgy kiírhatod köszönésnek, hogy Jó napot, üdvözlöm...

A 70 éves Marika néninek a szomszédból mégsem írod oda az üzifalára, hogy "cső Mari, boldogat" mikor a valóságban magázod.

2023. júl. 11. 13:09
 2/2 A kérdező kommentje:
1/1 Egy linkre lett volna szükségem. Korábban olvastam erröl , de most nem találom. Ezért tettem fel a kérdést. Egyébként azt tudom, hogy nincsen társadalami megkülönböztetés Dr úr vagy ügyvéd úr és hasonlók. A szomszéd Marika néninek elmondom szóban a mondani valóm, s ahoz nincs szükségem FB-ra
2023. júl. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!