Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miütött a nőkbe?

Miütött a nőkbe?

Figyelt kérdés

Egyre jobban nem értem a nőket folyton sírnak miért nem találnak párt de folyton a hülyék kellenek nekik vagy furcsán cselekszenek.

Van egy nő aki néha oda van ért néha meg szarik belém. Egyszer randiztunk láttam oda meg vissza van majd később mikor beszélgettünk már neten mondta,hogy úgy odabújt volna hozzám de mondtam ezt nem vettem észre meg elsietni se szoktam a dolgokat. Aztán közben ment az élet beszélgettünk ő közben randizgatott de csak hozzám jutott vissza mindig. Mondta,hogy nem igaz milyen hülyék meg szemetek a férfiak kivéve engem. Aztán nem sokkal ezelőttig eljutottunk oda,hogy volt egy telefon szex ő kezdeményezte utána azt mondta olyan jó volt,hogy nagyon kíván engem és érezni akarja a csókom meg az ölelésem. Később meg is beszéltünk egy szombati találkozót az az a tegnapi napot előző edte dolgozott kérdeztem nem e lesz fárad,azt mondta nem de közbe a rokonaival elment egy koncertre munka után este tízkor másnap meg hajnal hatra ment volna dolgozni,kérdeztem nem e lesz fáradt azt mondta nem. Aztán tegnap beszéltünk azt mondta nem ment reggel dolgozni és csak ne találkozzunk most de délután meg ráirtam mi újság hát a tesójáékkal elment valahova szóval pihenés nuku. Ma még nem keresett én írtam rá ne haragudjak barátnőjével van. Kb azt érzem két napja,hogy le vagyok szarva előtte meg nagy hévvel jött a duma,hogy itt vagyok neked meg érezni akarlak meg találkozni akarok veled,most meg le se szar.

2023. júl. 9. 19:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nyomulsz, hogy többször kérdezed hogy fáradt lesz-e stb nem feltétlen kell csodálkozni hogy így alakult.....
2023. júl. 9. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!