Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni pár ötlettel?

Tudnátok segíteni pár ötlettel?

Figyelt kérdés

Nemsokára itt a párom szülinapja és nem jut eszembe valami jó ajándék ötlet. Mondhatni már mindene megvan, meg minden olyannal meg ajándékoztam már amit szeret vagy hasznos neki meg aminek tudtam hogy örül, meg ilyenek.

Van még egy csomó dolog de a nagy készülődésben el vagyok tévedve, segítség.

Szereti a focit, Barcelona a kedvenc csapata, szereti az autókat,F1-et, meg ilyeneket.

Csendes lélek, szeret filmeket nézni, stb.

Ezek általános dolgok, de ha kapnék pár ötletet onnan mélyebbre tudnék menni hogy sikerüljön különleges ajándékot készíteni neki.

2023. júl. 1. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Töltseket el egy napot együtt, menjetek kirándulni, bárhová élményeket szerezni, vacsizzatok egy romantikus helyen. Sokkal jobb és emlékezetesebb, mint egy porfogó.
2023. júl. 1. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem drága hobbijaim vannak, amikre sajnos nem költök szinte semmit, de kábé másnak se örülnék ebben a rongy életben, mint egy-egy pici fejlesztésnek bármelyik területen. Következésképpen teljesen boldog vagyok egy jó étcsoki tortát rágcsálva, vagy valami szemtelenül túlárazott, de untappd szerint is jóféle sört a hozzá való poharamból kortyolva, esetleg mindkettő.
2023. júl. 2. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!