A montale parfümöket milyen stílussal rendelkező nő tudja viselni?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egyet mègpedig a montale crazy in lovèt. Viszont èn egy elegánsan öltöző nő vagyok ès valami elegáns ès szexi illatot keresek,nem tudom mennyire illene hozzám az illat mert mèg nem szagoltam.2023. júl. 1. 17:06
1/2 anonim válasza:
Hát ez attól függ hogy milyen napon születtél, mekkora a mellbőséged és jobb vagy balkezes vagy-e.
2/2 anonim válasza:
Rengeteg féle parfümöt gyárt a Montale, megvétel előtt mindenképp érdemes mintát rendelni belőle.
Alapvetően szexi, fűszeres, keleties illatok, még az is, amiben sok édes jegy van.
Az én kémiámmal abszolút összhangban vannak a Montale termékek. Nem próbáltam még tőlük olyan illatot, ami nem nyerte el a tetszésemet.
Én afféle vámpírnős karakter vagyok füstös sminkkel, egyszerre vagány és elegáns fekete öltözettel, + megfűszerezve egy kis ‘70-es glam rock puccparádéval.
Ha beleszagolsz a Sensual Instinct-be is, na, az vagyok én. 😄
Most a Boise Fruite izgatja a fantáziámat, mert elméletileg hasonlít a Creed Silver Mountain Water-re, amit szintén imádok, de bűndrága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!