Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vemhes a macskám?

Vemhes a macskám?

Figyelt kérdés
Pár napja a nőstény macskánknak észre vettük, hogy duzzadtabb a melle, a hasa nagyobb, kerekebb mint szokott lenni. Sok oldalon néztem már, hogy mik a jelei a vemhességnek pár jel jellemző is a cicára. Fogamzásgátlót adtunk a cicának, de fél éve kimaradt párszor, és kb utoljára pár hete kapta meg. Kimenni az udvarra pár napja/talán hete nem ment ki, pedig egy fél évig kb állandóan kint volt éjjel nappal. Nagyon félek hogy ha vemhes akkor a kicicák torznak születnek, vagy beakadnak, és attól is hogy, nem is tudjuk hány éves a cica mert találtuk, és félek nagyon, hogy a talán vemhes cicám elléskor elpusztul. Szerintetek vemhes? Ha igen akkor a fogamzásgátló miatt lehet valami gondja a kicsiknek?
2023. jún. 28. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ártatlan vagyok! :D
2023. jún. 28. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Miért kéne ivartalanított macseknak fogamzásgátló? LOL.
2023. jún. 28. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mert NINCS ivartalanítva, és nem írtam SEHOL hogy ivartalanítva lenne.
2023. jún. 29. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!