Ki az aki járt,vagy rendszeresen jár a Délegyházi nudista strandra?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok légyszi2023. jún. 27. 16:45
11/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon messze van :(
2023. jún. 29. 21:40
12/18 anonim válasza:
kukkolók és melegek nincsenek
ez nem vadnudi
13/18 A kérdező kommentje:
Hála istennek
2023. jún. 30. 16:19
14/18 anonim válasza:
Kukkoló perverzek melegek mindig csak a vadnudin vannak hiszen ott nincsenek szabályok
legális helyen: Balatonberény Délegyháza a kulturált emberek vannak az ilyen Gárdony Újpest Nyékledháza tele van öreg vén perverz kukkoló meleg emberekkel, akik még zaklatják is az embert Főleg ha fiatalabb
15/18 A kérdező kommentje:
Tapasztaltam sajnos . Viszont mostmár Délegyháza a kedvenc hiszen ez egy hivatalos nudista strand és normális emberek vannak
2023. júl. 1. 10:50
16/18 anonim válasza:
Most voltam egy hétig délegyházán és nagyon nagyon jó hely csak nincs vezetékes ivóvíz sajnos meg árnyék se nagyon
legközelebb Balatonberénybe mennék ott eddig csak néhány órát voltam
17/18 anonim válasza:
Én régóta ismerem azt a helyet, most voltam először, nekem nagyon jó volt, emberek is normálisak, nem zaklatják a másikat, van egy szabályzat, ahogy látom be tartják, ott nem csak a víz parton hanem az egész területén meztelen lehet lenni, a közbe sem bámulnak meg, én pl strandolás után még ott sétálgatni is mentem meztelen, F. 30
18/18 anonim válasza:
Én sokat sétálgattam ott tök pucéran, nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!