Amikor előszőr tetted be, és vetted ki a kontaktlencséd, mennyi ideig tartott összesen?
júúj az vicces volt :D akkor már több éve voltam szemüveges. először betette nekem a doki (XD nem úgy) aztán meg kivette, aztán mondta hogy mossak kezet és most én jövök. Leültem a kis asztalkához, de közben csupa takony voltam a náthám miatt, szóval fújtam az orrom mint az állat, amitől persze könnyeztem. Na most ezek mellett milyen élvezet a szememet böködni, úgy hogy közben folyamatosan félrehajlik a lencse. :D:D mellettem volt a húgom is, ő is szerencsétlenkedett, de őneki 5 perc után sikerült beraknia. nekem a betevéshez nagyjából 15 perc kellett (ebből 10 perc orrfújás + szemtörölgetés, és közben anya sürgetését hallgatni hogy mindjárt itt a busz :D). A kivevés se volt egyszerű, de azt 10 perc alatt lebonyolítottam (húgomnak akkorra már ment mint a karikacsapás). :D utána nyomás a buszra, képzelheted. itthon mivel nem sürgetett senki, már 2 perc elég volt. :D ma viszont egy pillanat alatt bedobom-kikapom.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!