Toyota AVENSIS első tulajtól? 2.0 D4D 2007
Figyelt kérdés
Van lehetőségem egy AVENSIS 2.0 D4d motoros toyotát megvenni az első tulajdonostól, de úgy igazán nem cserélt semmi extrát az autóban a kötelezőkön kívül, mondjuk kettős tömegűt sem, amitől azért tartok hogy nálam Fog elromlani.
384 ezer km van a kocsiban...
Szerintetek érdemes lehet vele foglalkozni, vagy tuti hogy alattam kotlik majd meg minden?
2023. jún. 26. 15:31
1/3 anonim válasza:
Ha tenyleg semmi fodarab nem volt cserelve, akkor sajnos az ido mulasaval egyre novekszik a valoszinusege hogy pont nalad fog bekotlani. Majd' 400e kilometer meg ezeknek az amugy hiresen megbizhato autoknak is kisse sok.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is pontosan így gondolkozom..
Első tulaj, meg végig szerviz meg minden...de azt se tudja az öreg mi az a kettős tömegű 🥴
2023. jún. 26. 18:20
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben nem venném meg. A d4d egy hírhedten rossz motor, és nem is ok nélkül fikázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!