Elloptam 67 000 forintot! Az ügy az ügyészségre került...a tettem beismertem és az ellopott pénzt is azonnal visszadtam a rendőrségen. Milyen büntetésre számíthatok? Azt olvastam hogy ezért 2 èvre börtönbe zárhatnak??? Mit tegyek ??!
Tetteknek következménye van. Akár számoltál ezzel vagy sem. Elfogadod azt, amit kapsz és tanulsz belőle.
Remélem nem követed el ezt a hibát ismét.
Aki tőlem lopott, nos, őt "megcirógattam" .
Mondogatta, hogy feljelent, ám kamera telibe felvette, ahogy elemeli a pénzem. 1 számjeggyel több összegről volt szó, mint az általad ellopott kess.
Voltam régen szorult anyagi helyzetben, ám soha meg nem fordult a fejemben, hogy másét elemeljem...
Leminősítő lett volna.
Sőt, ha a hűtőből kivettem más üdítőjét és megittam, azt is kifizettem pl fiatalabb tesómnak huszonéves koromban.
Legyen máskor eszed, gerinced.
Természetesen ezért a tettedért
két-másfél évre biztosan rács mögé kerülsz és előbb ki sem engednek, de legalább addig sem lesznek megélhetési gondjaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!