Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen egy törékeny nő? Egy...

Milyen egy törékeny nő? Egy férfi szemébe? És mennyire jön be ez egy férfinek? Mit érez ha egy nő törékeny?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
védelmeznivaló
2023. jún. 18. 00:57
 2/4 szatam9a válasza:
66%
Szerintem ezt mindenki másként látja. Van akinek tetszik van akinek nem. De minden normális ember olyan valakire vágyik aki nem egy törékeny anyám asszony katonája legyen nő vagy férfi az illető. Lehet cuki de kompetens egy nő. A törékeny nő gyenge, vékony, olyan valaki aki könnyen megsérülne bármitôl.
2023. jún. 18. 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
Én inkább szerencsétlennek nevezném, aki már azzal felidegesít, hogy balf@szkodik. Semmit nem lehet rábízni, nem tud elintézni semmit, nem ért semmihez, és idegesít a jelenléte. Az ilyen életképteken senkiháziktól hülyét kapok.
2023. jún. 18. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm is ilyen volt . Az elején nagyon cukinak tartottam és bejött . De 2 év után már eléggé taszító mert azt hittem majd ki nevelem belőle de már el fogyott a türelmem hogy találkozni sem mer velem mert jajj ő szégyelli magát
2023. jún. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!