Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írtam audió cd-t de az autó...

Írtam audió cd-t de az autó nem játsza le van hogy cd error-t ir és ki dobja a cd-t valaki tapasztalt hasonlót? valami ötlet?

Figyelt kérdés
skoda octavia autorol van szó 2006 gyártás.
2023. jún. 17. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Audio CD-enken irtad ki? mi a formatuma, hany zene van rajta? Milyem sebességgel írtad?
2023. jún. 17. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Amugy meg jobb az AUX bemenetet hasznalni, es is ott tolom xdd
2023. jún. 17. 19:11
 3/3 anonim válasza:
Igen ! Ahogy az 1-es írta sok minden okozhatja . Pl. Az autós cd lejátszók sok esetben nem támogatnak mindenféle hang formátumot.Bizonyos lejátszók leginkább a CDR (egyszer írható) lemezeket olvassák , a CDRW (újraírható) lemezt nem vagy csak nehezen.Ha több menetes írást csináltál az is okozhat ilyet.Én mindig egy menetben írtam audio cd-t .Annak idején én is azt tapasztaltam ,hogy érdemes minél alacsonyabb írási sebességet választani,akkor biztosabban lejátsza az autós lejátszó.
2023. jún. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!