Hogyan nyugtassam meg magam?Hogyan tanuljak meg jól táncolni otthon?
Ha a 12 éves idegbeteg blackpink fan vagy, akkor nincs semmi hozzádfűznivalóm:D
Ha bárki más vagy, kedves kérdező:
Én úgy tudtam legyőzni a dühöngést, ha valamiben nem értem el sikereket, akárhogy próbálkoztam, hogy egyszerűen tisztáztam magamban: nem sikerülhet minden, úgy, ahogy szeretném, pláne nem elsőre. Nem azt kell tudatosítanod magadban, hogy ha akarsz, akkor sem lehetsz tökéletes, hanem csak érezd át, hogy ha mindig a tökéletességet akarod hajszolni, akkor soha nem leszel igazán boldog, mert minden apró félrelépést hibának fogsz elkönyvelni, és akkor az egész jókedved ugrik a kukába.
Próbálj meg örülni az apró sikereknek, például ha eltalálsz egy mozdulatot, vagy jó az arckifejezésed vagy csak szimplán jól érzed magad tánc közben, akkor örülj neki, élvezd ki, ünnepeld meg magad!
A tánchoz pedig annyi segítségem van, hogy vegyél levegőt közben, mozogj szabadon, ne korlátozd a tested, és érezd magad magabiztosnak! Emellett nagyon sokat segít, ha felveszed magad videóra, és utána visszanézed, hogy mi az amit rontottál, azon utána próbálhatsz javítani.
Hidd el, előtted is volt, és utánad is lesz még millió és egy olyan ember, aki megnézi a magáról készült videót, és azt mondja "atyavilág, mindent elrontottam". De ne hagyd hogy ez elbátortalanítson, a hibák azért vannak, hogy tanuljunk belőlük, és abból nem fogsz tanulni, ha abbahagyod, vagy mérgelődsz, mert "nem megy".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!