Mi facebook-on ez a "I like it on the chair" meg "I like it on the table". Stb?
Jó gondolom,hogy nem a szexről van szó,bár azt sugallja :D
de mégis miez?
Október a mellrák megelőzésének, és az erre való figyelemfelhívás hónapja, aminek alkalmából mi, nők is csinálhatnánk valami érdekeset. Tavaly az volt az ötlet, hogy mindenki kiírta állapotjelzésnek, milyen színű melltartó volt rajta épp abban a percben; a pasik meg gondolkodhattak napokig, mért posztol mindenki random színeket hirtelen.
Az idei teendő a retikülödhöz, kézitáskádhoz kapcsolódik: hova teszed közvetlen hazaérkezés után? Ezt posztold ki kommentár nélkül állapotjelzésnek, az "I like it on the [...]" formulát használva. (Aki nem tud angolul, a [...] helyére simán a tárgy vagy hely kerüljön, használj fordítóprogramot, egy-egy szóval boldogulnak.)
Miután ez megvan, küldd szét ezt a levelet facebookos lány/nőismerőseidnek, hadd terjedjen.
A tavalyi melltartós akció a hírekbe is bekerült - mutassuk meg, mennyire erősek vagyunk mi, nők! :)
mellrák elleni kampány.
nők írjanak az i like it kezdetű mondat végére egy szót, ami arra utal, hol szeretik tárolni a kistáskájukat !
hűű ez tetszik :DD
köszi az infókat :)
Nem tudom, mennyire szerencsés ez a szöveg, de én is speciel egy ilyen jelenetre gondoltam rögtön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!