Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a teendom, ha a facebook...

Leee_a kérdése:

Mi a teendom, ha a facebook messengerre jott egy ismerosomtol egy keres, hogy segitsek neki vissza jutni a face fiokjahoz, hogy fel-e vehet az ismerosei koze es em ezt megtettem?

Figyelt kérdés
Erre jott a mobilomra egy kod, amit el kellett kuldenem ennek az ismerosnek, amit meg is koszont, azzal, hogy mar be tud lepni a fiokjaba. Ez utan kb. 30 perc mulva jott egy ujabb keres Tole, hogy ismet nem tud belepni. Jott is 1 ujabb kod, de en ezt mar nem kuldtem tovabb es blokkoltam ezt az ismerost. Szamolhatok azzal, hogy valami kart tesz valamilyen szinten, ha mar ismeri a mobil szamomat (kozben rajottem, hogy ez nem az ismerisomtol jott es a masik kod SMS-ben, egy masik szamrol jott?

#Facebook kód #SMS-ben kuldott uj kod
2023. jún. 11. 22:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazad van. Sajnos en elegge segitokesz vagyok, de ovatosabbnak kell lennem. Igen, ez is furcsa volt nekem, hogy a messengerrol ir, de elsore nem gondoltam, hogy hamis az egesz. Meg egyszer koszi a valaszaidat es segitseget.
2023. jún. 11. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor olyan is lehet, hogy az ismerősöd profilját lemásolják, és erre kérik, hogy legyél az ismerőse.

Mivel a profil ismerős, te ugye ráböksz, hogy rendben. De ez egy ismeretlen, csak lelopta az adatokat, képeket.

Így aztán lesz jó sok ismerőse, akiktől kérhet mindenfélét.

2023. jún. 11. 23:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Ok. Ertem es koszi, hogy elmagyaraztad a lehetosegeket. Remelem ez nem sikerult az "elkovetonek", mert a masodik kodot nem kuldtem el es blokkoltam. Ezentul ovatosabb leszek. Koszi.
2023. jún. 12. 10:24
 14/15 Eva Evike válasza:
Sziasztok nekem is el loptak a fezbukomat nem tudok be lépni meg változtata a belépési kódot és új kódot se tudok kérni azt is meg változtata ha valaki tudna segíteni hogyan tudnám visza szerezni nagyon szépen meg köszöntem!jeletem, hogy feltortek és posztok és ír a nevében ismerőseimnek de mar lassan 5napja h semi szeretném visza veni a fiókomat ha valaki tudna segíteni kérem szépen segicsen
2024. febr. 5. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Neked sem segítünk más fiókját feltörni.

Ha a tiéd lenne, azt személyivel tudod bizonyítani. Ugye a saját nevedben regisztráltál?

2024. febr. 5. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!