NicLucian kérdése:
Valaki ismer Hatvan/Gödöllő vagy közelében valamilyen elhagyatott helyet?Egy címet szeretnék kérni ha nem nagy kérés.. Nem áll szándékomban rongálni!!
Figyelt kérdés
Minnél pontosabb címet szeretnék ha lehetséges.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel Lucian.
2023. jún. 11. 21:50
2/9 A kérdező kommentje:
Azért mert ilyen helyeken szeretek kikapcsolódni, és szeretem felfedezni az "ijesztőbb" helyeket.
2023. jún. 11. 22:39
3/9 anonim válasza:
Akkor nézz körül a gugli térképen.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem.. értem, csak ha valaki tud ilyen helyet és leírja, akkor az kicsit gyorsabb.
Viszont mindenképp körülnézek a google mapson is.
2023. jún. 11. 22:58
5/9 anonim válasza:
"ha valaki tud ilyen helyet és leírja"
Akkor annak a helynek ott helyben vége is van, mert elözönlik a népek.
Erre nem gondoltál?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy olyan sokan keresnének ilyen helyet a közelben, ha pedig mégis csak lennének páran, akkor megismerek pár új arcot is.
2023. jún. 11. 23:06
7/9 anonim válasza:
Hatvan: Klapka utca vége előtt jobbra. Anno sokat csöveztem ott.:D Gödöĺlő: vasútállomás környéke.
8/9 anonim válasza:
Hatvan: Nagygombosi volt laktanya
Galgamácsa, Ecskend: BARS elhagyatott radarrendszer
Aszód: Magyalospusta elhagyatott település romjai és temetője
Domony: elhagyatott temető az erdőben
Domonyvölgy: világháború alatt földbe vájt menedék pincék
9/9 anonim válasza:
Volna kedved együtt felderíteni ilyen helyeket kérdező? Mondjuk ha egyedül akarsz lenni az más, de én is ilyen vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!