2014 őszétől fogja bevezetni a kormány hogy emelt szinten kell érettésgi az általakuk megadott tantárgyból (ha egyetemre akarsz menni) én 2014 májusba fogok érettségizni, de akkor én pont nem esek bele ugye? Vagyis nem kell emelt szintűznöm semmiből?
Nyugi már, a kérdező még csak most elsős, lesz még nyelvtanórája elég.
Kérdező: az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt kell mondjam, hogy ne foglalkozz ezekkel az elrejelzésekkel. Ugyanis addig ötször módosítani fogják még. Tanulj úgy, hogy a fontos tárgyakból - amiből lehet, hogy emelt szintűznöd kell - legyél végig ötös, tanulj meg mindent. Aztán majd az utolsó évben, amikor már biztos lesz, hogy kell-e emelt szintű, akkor felkészülsz (ötös szintről már nem nehéz).
Most még ők se tudják, mit akarnak, csak beszélnek összevissza, nem érdemes hallgatni a dologra, amíg nincs lefixálva. Különben ezt a dolgot is évek óta mondják, de még eddig nem sikerült bevezetni egyszer sem.
Valóban?
Na ne monnd!
ha 4-5-ös lennél akkor tudnád mi az a szövegértés, és nem kérdeznél hülyeségeket.
Ennyi.
Kérdeztem valamit, arra nem voltál képes normális választ adni,akkor meg ne engem kritizálj.
Olvasd el a kérdésedet mielött kiírod, aztán utána puffogj!
Ne magyarázkodj már neki,felesleges!
Már úgy is mi vagyunk a hibásak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!