Mit jelent az hogy el kényeztet bitch? Azért írtam ki angolul mert magyarul nem engedélyezett ki írni
Figyelt kérdés
Nekem mondta ma egy fiú és nem értem h miért mondta ?2023. jún. 3. 16:11
1/6 anonim válasza:
Elkényeztetett ķųŕ₩@, vagyis olyan lány (a sértő szempontjából) akinek csak megszületnie volt nehéz. A szülei mindent megadnak neki, azt csinál amit akar és ki van nyalva a $€gge. Ezentúl általában ŕib@nc0san viselkedik és hajlamos a pîc$oğá$ra, ha valami nem úgy van ahogy azt ő szeretné.
Persze sok bunkó ezt akkor is használja ha valaki egyszerűen csak az ízlése miatt visszautasítja és kifogást akar találni, hogy biztos ez az oka.
2/6 anonim válasza:
Én sem értem, vajon mi lehetett a baj, hercegnő?
3/6 A kérdező kommentje:
2-es erre csak azt tudom mondani h xd😂
2023. jún. 3. 17:15
4/6 anonim válasza:
#1 Ennyire részletesen szerintem nincs meghatározva... Az elkényeztetett nyilvánvaló, nem tudom, mi nem érthető. Ha nem vagy elkényeztetett, akkor tévedett... a másik szó nem prostituáltat jelent, hanem azt, hogy szuka, esetleg sima sértés nőknek, kb. r.banc (ezt talán átmegy a trágárságszűrőn...). Nem tudom, miért kapcsolták össze ezzel.
6/6 anonim válasza:
Nézz bele a tükörbe. Azt jelenti amit ott látsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!